Transport van

Marktplaats en veiling aankopen

Iets gekocht op Marktplaats of een veiling en geen idee hoe het thuis of bij uw bedrijf te krijgen? Dat hebben we eerder gehoord!

Van schaftkeet tot minigraver en grasmaaiers tot een boottrailer. U koopt het en VDE Transport vervoert het met de aandacht die het verdient.

Voor al uw grotere aankopen

VDE Transport is er met transport voor marktplaats en veiling aankopen vooral voor de grotere objecten. Zaken die u zelf niet kunt vervoeren, maar waarvoor een vrachtwagen ook net weer overbodig is.

Met ons eigen wagenpark vervoeren we namelijk gecombineerd (bus + aanhangwagen) al tot 3.300 kg en kunnen we tot 6 meter lang laden. Maar zelfs nóg langer is mogelijk!

Laden en lossen

Onze particuliere klanten staan soms minder stil bij het laden en lossen van grotere aankopen. Met verschillende soorten rijplaten en een sterke elektrische lier, kan VDE Transport dus al veel zelf met laden en lossen. Ook zijn onze chauffeurs altijd bereid een handje te helpen.

Toch zijn er soms echt andere hulpmiddelen zoals een heftruck of kraan nodig. Honderden kilo's zijn namelijk niet met de hand op te tillen. Neem daarom tijdig contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.