Caravan transport

Onze chauffeurs rijden bijna dagelijks met grote aanhangwagens en draaien hun hand er niet voor om. Daarom biedt VDE Transport u dé oplossing als u bijvoorbeeld:

  • het toch wel spannend vindt om zelf met een caravan te rijden
  • simpelweg geen tijd heeft om uw caravan te verrijden naar camping of stalling
  • een (elektrische) auto heeft die de caravan die mag trekken
  • het gewoon een prettig gevoel vindt als u er geen omkijken naar heeft

Want voor u is het ongetwijfeld geen hobby of dagelijkse routine. Wij denken graag met u mee om uw caravan veilig binnen Nederland of van/naar het buitenland te brengen. Achter een auto/bus of geladen op een oprijwagen.

Vakantie zonder stress en zorgen!
Laat de caravan door VDE Transport bezorgen!

Prijsindicatie berekenen

Caravan ophalen:
Caravan afleveren:
Caravan service:
Flexibiliteit:

Caravan sleepservice

Wanneer uw caravan technisch in goede staat is en verzekerd, is het doorgaans het goedkoopste om deze aan een auto of bestelbus te koppelen en op een normale manier naar de plaats van bestemming te slepen. VDE Transport mag en kan dit zelfs tot caravans van 10 meter lang en 3.500 kg zwaar!

Maar de technische staat is natuurlijk van belang, want zowel u als wij willen dat de caravan veilig aankomt. Controleer daarom vooraf goed:

  • De banden
  • De remmen
  • De verlichting
  • De verzekering wanneer iemand anders dan u de caravan trekt

Voor de caravan sleepservice maken we een onderscheid in prijs in kleinere/normale caravans tot 1.200 kg en grotere caravans tussen de 1.200 en 3.500 kg. Voor de grotere en dus zwaardere caravans gebruiken we namelijk een sterkere bus.

Caravan geladen op aanhangwagen

Zowel kleinere als grotere caravans kunnen we ook veilig laden op onze grote aanhangwagens. De staat van de banden, remmen en verlichting is dan niet van belang omdat uw caravan veilig vastgezet op een grote aanhangwagen staat.

Daarnaast is uw caravan onze lading, waardoor deze vanzelfsprekend binnen onze ladingverzekering valt. Een fijne gedachte!

Bij caravans tot 4 meter (zonder dissel) is het zelfs mogelijk om op deze manier 2 caravans in één keer mee te nemen, dubbel zoveel gemak. Een caravan laden kan tot maximaal 2.300 kg, daarboven is een vrachtwagen nodig om uw caravan te laden.

We maken graag een totaalprijs op maat inclusief eventuele tol en persoonlijke aandacht voor uw caravan, neem daarom vrijblijvend contact met ons op! Stuur een bericht via whatsapp!